vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor (53)
het Groene Kikkertje

we hebben volop planten en vijver- en tuinbenodigdheden. Kom eens langs en doe inspiratie op.

´t Groene Kikkertje

tuin  |  vijver  |  planten

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van vijvers en natuurtuinen, maar ook voor alle andere tuinaanleg kunt u bij 't Groene Kikkertje terecht. Verder bieden wij u een uitgebreid assortiment aan planten, vissen en materialen om zelf uw vijver of tuin aan te leggen.


Met de informatie op onze site willen wij de lezer zo eerlijk mogelijk informeren hoe men op een natuurlijke manier met een vijver om kan gaan. Wij zijn zeker tegen alle chemische preparaten die alleen maar symptomen bestrijden en niets doen aan de oorzaak. Zo zijn er nog een aantal middelen waar we niet achter staan omdat ze niet doen wat ze beloven. Door soms ‘nee’ te verkopen zijn wij groot geworden en nog steeds groeit het aantal tevreden klanten. Vijvers zijn behalve een mooie hobby ook een wetenschap aan het worden. Wij staan bekend als eigenwijs en dat willen wij in uw belang ook zo houden. Alleen goede informatie en materialen leiden naar het succes, naar uw succes!

meer informatie

´t Groene Kikkertje

Ons specialisme
vijverontwerp en advisering op het gebied van vijvers.
vijveraanleg en begeleiding bij zelfbouw van vijvers en waterpartijen
pomp- en filtertechniek ( waterkwaliteitsbeheersing ) op een natuurlijke wijze
het totaal aanbod van vijvermaterialen zoals rubberfolie, filtermaterialen, natuurlijke vijverfilters etc
een zeer ruim assortiment van vijvervissen en vijverplanten.
In ieder van deze specialismen hebben wij in de loop der jaren ruime kennis en ervaring met vijvers en waterpartijen opgedaan. Uw vijverproject is bij ons in goede handen.

Bekijken